Tuesday, March 10, 2009

MAJLIS SAMBUTAN MAULIDURRASUL 1430H PERINGKAT WILAYAH PERSEKUTUAN LABUANAlhamdulillah bersyukur kita kehadrat Allah kerana dengan limpah dan kurnianya sekali lagi kita sama-sama dapat meraikan Sambutan Maulidurrasul 1430H yang berlangsung pada 09 Mac 2009 di Dataran Labuan yang disempurnakan perasmiannya oleh Y.B. Datuk Hj. Yussof Bin Hj. Mahal Ahli Parlimen Labuan.

Bagi warga Kampung Sungai Bedaun juga tidak ketinggalan untuk bersama-sama menyertai perarakan yang melibatkan lebih kurang seratus orang peserta terdiri dari golongan dewasa, belia dan juga kanak-kanak yang turut mengambil bahagian dalam perarakan, ini menunjukkan semangat kecintaan terhadap Nabi Muhammad S.A.W.

Selain itu juga Kampung Sungai Bedaun telah menjadi johan katagori kampung dalam pertandingan sepanduk dan perbarisan "TAHNIAH" manakala bagi katagori Sekolah Rendah Agama Islam Tempat pertama dimenangi oleh SRAI Kampung Sungai Bedaun 'TAHNIAH' sekali lagi.

Bagi pihak JKKK Kampung Sungai Bedaun merakamkan ucapan berbanyak-banyak terima kasih di atas segala kerjasama yang telah diberikan khususnya Jawatankuasa Masjid Nurul Iman Kampung Sungai Bedaun, Ahli Jawatankuasa Kemajuan Dan Keselamatan Kampung Sungai Bedaun, Para Belia dan seterusnya warga kampung yang turut menjayakan Majlis Sambutan Maulidurrasul 1430H.

1 comment:


  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete