Friday, May 15, 2009

MESYUARAT KHAS JKKK

Satu mesyuarat khas JKKK Kg. Sg. Bedaun telah diadakan pada 14 Mei 2009, jam 8 malam bertempat di Balairaya Kg. Sg. Bedaun.

Mesyuarat khas ini di adakan bagi membincangkan Program Pemimpin Bersama Rakyat yang akan diadakan pada 11 Julai 2009 bermula jam 8 pagi hingga ke majlis penutupan pada sebelah malamnya yang mana tetamu kehormat iaitu Y.B. Ahli Parlimen Labuan.

Pihak JKKK yang merupakan penganjur program ini dan dibantu bersama oleh badan-badan komuniti yang terdapat di Kg. Sg. bedaun iaitu:

1. K-Bistari
2. Persatuan Belia (PERBESA)
3. Jawatankuasa Masjid Nurul Iman Sg. Bedaun dan
4. Gerakan Daya Wawasan

Untuk menceriakan lagi program ini berbagai acara akan diadakan seperti:
1. Senamrobik
2. Kenduri sekampung
3. Pertandingan mewarna kanak-kanak
4. Perlawanan bolasepak wanita
5. Perlawanan tarik tali lelaki
6. Pertandingan dart
7. Persembahan kebudayaan

Diantara objektif program ini adalah bertujuan untuk:

1. Mendekatkan pemimpin dengan penduduk kampung melalui penglibatan sama dalam pengisian program.

2. Dapat mengeratkan tali silaturrahim dan mengukuhkan perpaduan dikalangan penduduk kampung.

3. Penduduk kampung boleh mendapatkan informasi secara langsung melalui majlis dailog bersama Ahli parlimen Labuan dan wakil-wakil agensi kerajaan yang berkaitan di dalam program ini.

4. Mengujudkan sebuah masyarakat yang toleransi dan penyayang berkonsepkan "Demi Untuk Kampung" dan akan dapat merealisasikan hasrat Perdana Menteri iaitu Satu Malaysia dan ianya harus bermula di peringkat akar umbi.

1 comment:


  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete